Αρχική arrow Επιχειρήσεις - Μέλη arrow Μολύβου (Μήθυμνας) arrow Λιμάνι arrow ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Ψητοπωλείο - Οβελιστήριο
 
  • Greek
  • English
ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Ψητοπωλείο - Οβελιστήριο

Από το 1970 στο Μόλυβο της Λέσβου λειτουργεί η ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ το ψητοπωλείο, οβελιστήριο του Βασίλη Καραντώνη. Με σεβασμό και συνέπεια εξυπηρετούμε τους πελάτες μας  χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα στο βωμό της ταχύτητας.

Συνδιάζουμε με απόλυτη επιτυχία γρήγορη εξυπηρέτηση και  υψηλή ποιότητα. Μ’αυτό τον τρόπο καταφέραμε λοιπόν να γίνουμε το καλοκαιρινό σημείο συνάντησης όχι μόνο των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών του τόπου μας .
Η πολυετής πείρα και γνώση μας στον τομέα της διατροφής, το μεράκι μας, τα αγνά ντόπια προϊόντα μας  καθώς επίσης  και το εξυπηρετικό και φιλικό σέρβις  δημιουργούν ένα γευστικότατο και λαχταριστό συνδιασμό που θα ικανοποήσει και τους πιο απαιτητικούς.
Στην ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ εγγύηση δεν είναι μόνο η γεύση αλλά και η καθαριότητα και υγιεινή των προϊόντων μας. Τα υλικά μας  είναι ντόπια και τα διαλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή. Προσφέρουμε τα παραδοσιακά είδη οβελιστηρίου (γύρο, σουβλάκι, κεμπάπ, σουβλάκι κοτόπουλο) καθώς επίσης σαλάτες, ποτά και αναψυκτικά. Είμαστε η απάντηση στην βραδινή σας έξοδο. Θα μας βρείτε στον κεντρικό δρόμο του Μολύβου πηγαίνοντας προς το λιμάνι. Από την ευρύχωρη βεράντα μας μπορείτε να θαυμάσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και να ατένισετε το αιγαίο.
Το κατάστημα λειτουργεί από τις 5μμ.

ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Ψητοπωλείο - Οβελιστήριο
Καραντώνης Βασίλης
Μόλυβος, Λέσβος ΤΚ-81108                                                                                                                    
Τηλ: 22530-71540
Κιν: 6972148825
Ε-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε