Μήθυμνα (Μόλυβος) Λέσβος | 22530-71990

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

 

Συνάδελφοι,

Με πλήρη  συναίσθηση ευθύνης προσπαθούμε επί σειρά ετών να αναδείξουμε τα προβλήματα του κλάδου. Με τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις προτείνουμε λύσεις έχοντας σαν γνώμονα την ισχυροποίηση των επιχειρήσεων Εστίασης με σκοπό της ανάπτυξη της Οικονομίας μας και την συμμετοχή μας στην προκοπή της πατρίδας μας.

Ο κλάδος μας βρίσκεται στο κρισιμότερη θέση της ιστορίας του. Υποσχέσεις που μας δίνουν δεν τηρούνται . Η στήριξη ανίκανη να μας βγάλει από τον κυκεώνα των απαιτήσεων. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι δυνάμεις μας στέρεψαν.

Η απόγνωση η οργή και η αγανάκτηση  έχουν κυριεύσει όλους τους συναδέλφους. Καιρός να αντιδράσουμε.

Συνεκτιμώντας τις συνθήκες που επιβάλλει η  πανδημία και η  γενικότερη κατάσταση  επιλέξαμε έναν πρωτότυπο, εφικτό και όπως φιλοδοξούμε πετυχημένο και αποτελεσματικό τρόπο. Η επιτυχία του εξαρτάται από όλους μας.

Το βάρος πέφτει στα τοπικά Σωματεία που είναι και η βάση του κλάδου.

Περιγραφή δράσης κινητοποίησης «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

1ο στάδιο

Τα Σωματεία, οι Ενώσεις , οι ομάδες πανελλαδικά καλούνται να επικοινωνήσουν στην περιοχής τους τη δράση. Με επαφές με τους συναδέλφους αλλά και με όσο είναι δυνατόν καθημερινή αναφορά στα μέσα ενημέρωσης να προβάλλουν την δράση και να τονίζουν τα προβλήματα και τις θέσεις του κλάδου. Αναρτούν τις αφίσες στα μαγαζιά τους και σε χώρους κοινής θέας.  Για την περιοχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου τον συντονισμό αναλαμβάνει το Σωματείο Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελματιών Μήθυμνας Λέσβου μέλος της ΠΟΕΣΕ.

2ο στάδιο

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 θα μαζεύονται τα κλειδιά τον επιχειρήσεων και οι συνάδελφοι θα υπογράφουν τη σχετική «Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης». Τα κλειδιά και η δήλωση θα μπαίνουν σε ένα φάκελο (καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα μπρελόκ) για να σταλούν προς την ομοσπονδία.

Την επόμενη μέρα της συλλογής των παραπάνω,  το υλικό που θα μαζευτεί θα αποσταλεί στην Ομοσπονδία. Στο Δήμο Δυτικής Λέσβου θα υπάρχουν τρία σημεία συλλογής κλειδιών και ταυτόχρονα την συμπλήρωση και την υπογραφή της υπεύθυνης δήλωσης.

α) Στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής.

β) Στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρας.

γ) Στα γραφεία του Σωματείου στον Μόλυβο.

3ο στάδιο

Αντιπροσωπεία 99 συναδέλφων και ο πρόεδρος κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί. Το γεγονός καλυφθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης πανελλαδικά.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους από όλο τον Δήμο να στηρίξουν την κινητοποίηση. Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες στο τηλέφωνο του γραφείου του Σωματείου καθημερινά 8:00 – 15:00. Τηλ 22530 71990.

Την υπεύθυνη δήλωση αν θέλετε μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω link.και να την έχετε έτοιμη υπογεγραμμένη με την παράδοση των κλειδιών.

Καλή επιτυχία!